You are here: Home » Interieur » Buitengewoon brocante

Buitengewoon brocante

geschreven door Constance

Op internet een erg leuke (web)winkel gevonden. Het heet Buitengewoon brocante.De moeite waard om deze website te bekijken. Laatst heb ik een oud nachtkastje uit een Belgisch klooster besteld. nachtkastje

Altijd spannend om iets te bestellen wat je niet in het echt hebt gezien. Maar ik ben erg tevreden. Het kastje voldeed helemaal aan mijn verwachting. Binnen een dag werd het bezorgd met daarbij persoonlijk contact via email.

 

Mijn kastje heeft een andere bestemming dan in het klooster. …Het staat bij de eettafel en doet dienst als post/rommel kastje.

 

Alle “troep”die de eettafel overdag verzameld heeft, kan bij het tafeldekken zo in het kastje. Laptop erop en we kunnen eten aan een opgeruimde tafel. Hoe lang dit goed zal gaan is de vraag…..het kastje is niet zo groot…..maar op dit moment een uitkomst!

 

En als er te veel rommel staat op het kastje ga ik gewoon weer op de website snuffelen!

 

Milou Visser InterieurTipgever Flevoland

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com