You are here: Home » Gadget nieuws » Dolce & Gabbana Candy Box

Dolce & Gabbana Candy Box

geschreven door Constance

Ik vind het altijd leuk om een koopje te scoren en vorige week was het weer raak!

Bij Shoebaloo (loop ik in de sale altijd even naar binnen) stonden een paar mooie leren (met krokoprint) dozen op de toonbank en nieuwsgierig als ik ben, moest ik hier even in kijken. En wat ik toen zag………..

candy-box1

In de Limited Edition Candy Box zaten een paar goudkleurige ballerina’s, een armband en een ieniemienie clutchbag (gevoerd met de o zo bekende D&G tijgerprint). Natuurlijk heb ik gelijk gechecked of mijn maat er ook bij zat en ja hoor, er stond nog een doos op me te wachten ;). En de hele set was afgeprijsd! Ik kon mijn ogen eerst niet geloven maar ik had een korting van 75% te pakken. En de verkoper legde me uit dat het tasje ook aan de armband gehangen kon worden zodat je altijd je handen vrij hebt. Dus dat was inpakken en wegwezen en nu staat de hele set mooi in mijn Imelda (schoenen) kast.

dolcegabbana-ballerinadolcegabbana-tasjedolcegabbana-armband

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com