You are here: Home » Fashion » Tassen van The Swedish Model

Tassen van The Swedish Model

geschreven door Constance

Er komt weer een Zweeds merk onze kant op, en dit keer is het een Zweeds tassenmerk

The Swedish Model is ontworpen door Carl Hederoth. De tassen worden (meestal) met de hand gemaakt van mooi en soepel leer in Spanje en Italie. En alle tassen hebben een voering die ontworpen is door de Zweedse kunstenaar Martin Bergstrom.

the-swedish-model

In Zweden zijn de Balloon Zip en de Reporterbag al echte klassiekers geworden. De tassen zijn ook al gespot in New York, Londen en Milaan en nu ook in Nederland. De winkels zijn Festen in Amsterdam, Wandjina in Amersfoort en via Orangebag.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com