You are here: Home » Columns » Puur de Leolux

Puur de Leolux

geschreven door testman

Designproducent Leolux gaat samenwerken met Hotel Puur onder de naam Puur de Leolux. Beide bedrijven komen uit Venlo en hebben hun krachten gebundeld. Leolux gaat drie suites van het hotel inrichten.

Compleet met meubels, accessoires en een kleine kitchennette. Elke suite krijgt een eigen uistraling. De prijs voor een Leolux suite is € 125,- per nacht. Leolux wil deze suites ook verhuren aan haar klanten die een overnachting moeten boeken. Deze mensen kunnen zich dan helemaal onderdompelen in puur Leolux.

Bij Hotel Puur gaat het om de pure kwaliteiten: Meevoelen, -denken en -genieten met de gasten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?