You are here: Home » Gadgets » Toetsenbord

Toetsenbord

geschreven door Constance

De meeste toetsenborden zijn zwart en als je in bezit van een Apple computer heb je geluk, want dan is er ook een wit toetsenbord beschikbaar.

Maar er is nu ook een roze versie en deze is speciaal ontwikkeld voor ‘blondjes’. (Waarschijnlijk zijn een paar heren grappig bezig geweest, maar ik kan er wel om lachen.) Het toetsenbord (Keyboard for Blondes) is dus roze van kleur en een aantal toetsen zijn gewijzigd. Op de Caps Lock toets staat nu ‘Warning! size XXL letters’. En de Enter toets is veranderd in ‘Yes! I want it!’. Op elk toetsenbord zitten een aantal toetsen die je nooit of bijna nooit gebruikt en deze zijn omgedoopt tot ‘Useless Key’ en ‘Another Useless Key’. En het roze toetsenbord kan ook tegen je praten. Het Keyboard for Blondes is geschikt voor XP/Vista en MAC gebruiksters.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com