You are here: Home » Design meubels » WoonIdee 2009 (deel I)

WoonIdee 2009 (deel I)

geschreven door Constance

Van 18 tot en met 22 maart werd in de Jaarbeurs in Utrecht de WoonIdee Nederland beurs gehouden. Een leuke, kleinschalige en daardoor overzichtelijke beurs.

Op deze beurs sprong de stand van Laboratory Bazaar het meest in het oog. Laboratory Bazaar is, om de uitleg op de flyer te gebruiken,  een initiatief van ontwerpers voor ontwerpers met als doelstelling te verrassen met frisse ideeën en nieuwe ontwerpen.

Wat Laboratory Bazaar bijzonder maakt is dat zij hun atelier verplaatsen naar de beursvloer waardoor kruisbestuiving en ontwikkeling de volle ruimte krijgt. Ook de bezoeker kan op deze manier een kijkje nemen in de keuken van de ontwerper.

Zo was Eefje Ottevanger op dat moment sieraden aan het maken en werd door Beerd van Stokkum tekst en uitleg gegeven over de ontwerpen van hemzelf en zijn collega’s. De door Beerd ontworpen ‘Sweet Cake’ (zie de foto hierboven) kwam op veel stands van de beurs weer terug. Dit product is te gebruiken voor legio doeleinden zoals, hondenmand, babybadje, moestuintje, plantenbak…

Meer over de beurs in deel II!

 

Cecile van de Ven Tipgever Gouda en omstreken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com