You are here: Home » Eten & koken » Zaabar Chocolade

Zaabar Chocolade

geschreven door Constance

Ik was een tijdje geleden samen met Testman (hij was nl. jarig) uit-eten bij restaurant Perron 4/5 volgens Tollius in Amersfoort en daar stond als dessert chocolade, die geserveerd werd met een glas sherry, op de menukaart.

Nu zijn wij dol op chocolade en zeker in combinatie met Pedro Ximenez sherry. En de plak Zaabar Tonka Bean chocolade was overheerlijk. Zaabar chocolade nemen de eigenaars van Perron 4/5 zelf mee uit hun woonplaats Brussel. Zaabar heeft meer dan 18 verschillende smaken (plakken) chocolade, maar zij verkopen ook koffieboontjes, cacaopoeder (die je ook in je expresso machine kunt gebruiken) en binnenkort ook chocoladechocopasta. Natuurlijk kan je binnenwippen bij de (mooie) winkel in Brussel maar ook online is het hele assortiment te bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com