You are here: Home » Gadget nieuws » Webshoppen tijdens de BIJ-Maffe Marathon

Webshoppen tijdens de BIJ-Maffe Marathon

geschreven door Constance

Het is zover: vandaag begint er weer een shopcircus in de Bijenkorf. Niet te verwarren met de Drie Dwaze Dagen overigens, die zijn altijd in het najaar. In het voorjaar mogen we ons verheugen op de Maffe Marathon, die een stuk langer duurt: tot 13 april kan je shoppen ‘op uithoudingsvermogen’; dit event kent immers een tijdsspanne van 12 dagen. Wat dit jaar nieuw is, is de handige webshop die op de openingsdag de lucht in gaat.

Mijn trainingsdoelen: G-Star Jeans, Hilfiger ballerina’s, Minnetonka laarsjes & suede riem en BAGS! Het boekje (download hier) staat weer vol met mooie tassen, van GUESS tot Friis en Replay. En het mooie is dat je al die spullen dus gewoon online kan bestellen!


Aan de andere kant wil ik misschien wel weer eens die gekte meemaken – er staan in Amsterdam namelijk allerlei mooie events op het programma: in de hoeketalage staat elke dag wel een BN’er. De DJ’s van Q-Musiq gaan er 14 uur lang draaien, model Frederique van der Wal gaat poseren met fans, tennissers Paul Haarhuis en Jacco Eltingh gaan Wii Fit-computers verloten en schilder Henk Veen gaat schilderen met beroemdheden, waaronder Johan Cruijff en Najib Amhali. Die schilderijen worden dan weer geveild door Job Ubbens van Christie’s.

En mocht ik door al het bovenstaande zo afgeleid raken dat ik niet meer kan shoppen, dan ga ik gewoon voor de webshop. 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com