You are here: Home » Beauty » Mooie Voeten

Mooie Voeten

geschreven door Constance

Het mooie weer komt eraan, en dat betekent blote voeten…Heerlijk in de slippertjes of de peep-toes, maar dat kan echt alleen met verzorgde voeten en nagels.

Ik krijg echt de kriebels als ik mooie kleding en dito slippertjes zie met afgebladderde nagellak op de tenen of nog erger dikke witte eelt randen op de hak…. echt het zou verboden moeten worden!

Ons laagste lichaamsdeel vergeten we nog wel eens. Terwijl de voeten ons hele gewicht dragen bij elke stap die we zetten. En zelfs driemaal het gewicht bij een rondje hardlopen. De voeten verdienen extra zorg en aandacht.

Laat eens een cosmetische voetbehandeling doen, een voetbadje, scrubben, pakking en als afsluiting een heerlijke voetmassage.  Je krijgt daar vleugels van, zo noem ik het altijd. Je hele lichaam is ontspannen na een heerlijke relax massage van de voeten.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een standaard behandeling, weghalen van teveel aan eelt, terugduwen van de nagelriemen en het vijlen van de nagels.

 Ik heb vorige week gekozen voor de French Pedicure: dan heb je als extra dat de nagels french manicure gelakt worden. Ik had een scheurtje in een nagel en dat heeft ze gerepareerd met gel, je kan natuurlijk ook alle nagels met gel laten doen, en daarna lakken. Als groot voordeel dat de nagels heel sterk zijn, en de nagellak zeker vier weken blijft zitten.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com