You are here: Home » Design meubels » Fatboy® lanceert nieuwe zwaargewichten!

Fatboy® lanceert nieuwe zwaargewichten!

geschreven door Constance

Maar liefst zes zwaargewichten versterken met trots het assortiment van Fatboy dit voorjaar!

De djeksuns en de rockies zijn een aanvullingen op de al bestaande, comfortabele zitplekken;
de fatboy originals en fatboy marimekko’s.
De djeksuns hebben een speciale gave die geen enkele andere fatboy heeft. De speciale stof, die van zichzelf glimmend zwart is, verandert namelijk van kleur zodra u erop gaat zitten. Janet wordt oranje, Michael roze, en LaToya groen. Hierdoor voelt deze familie zich in elk interieur thuis. Maar als u weer opstaat zijn de djeksuns u nog niet vergeten; de vorm van uw lichaam blijft namelijk in de fatboy staan! Zo schrijft u al geschiedenis door alleen maar even te gaan zitten!

De robuuste fatboy Rockies is niet bang voor een stootje! De drie nieuwe titanen Joe, George en Cassius hebben een jasje aan van extra stevig katoen, waardoor ze onoverwinnelijk zijn! Ze hebben ook nog een zachte kant: Door de speciale behandeling voelen ze aan als perziken.

Bekijk het gehele Fatboy® assortiment op: NonPlusUltra

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com