You are here: Home » Columns » Voorjaarsschoonmaak

Voorjaarsschoonmaak

geschreven door testman

Het mooie weer staat voor de deur. Persoonlijk ben ik er echt aan toe. Heerlijk de openslaande deuren open, frisse lucht in huis, een zonnetje dat door de ramen naar binnen schijnt. De extra kussens, plaids en overgordijnen die het ’s winters zo gezellig maken, mogen van mij dan direct weer de zolder op. Weer ruimte en frisheid in huis. Zowel in kleur (veel wit), in meubels en accessoires als in echte frisheid. De wel bekende voorjaarsschoonmaak!!

Alle spullen van zijn plek om overal eens even goed schoon te maken (lees: alle stofnesten onder de meubels eindelijk wegzuigen..) Dit kan tegenwoordig geheel in stijl en in de laatste trend. De HEMA heeft namelijk een hele witte stofzuiger. Daar wordt de schoonmaak gelijk een stukje leuker van. HEMA heeft verder nog veel meer leuke, trendy schoonmaak artikelen voor een echte HEMA prijs. Laat de zon maar schijnen door de strak gelapte ramen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com