You are here: Home » Columns » Ontwerpersgeheimen (deel 2)

Ontwerpersgeheimen (deel 2)

geschreven door Constance

Zoals ik in het eerste deel heb beschreven ben ik net met mijn opleiding begonnen bij het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur van Hans Slim

Naast de praktijk natuurlijk ook de theorie!

Los van de praktijk, biedt de theorie een hoofdstuk genaamd ‘ontwerpersgeheimen’. Dit deel trok gelijk mijn aandacht en werd daarom ook alvast door mij vooruit gelezen. Zo ken ik nu alle ins en outs van effecten die met spiegels te bereiken zijn. Hoogte, breedte, lengte, licht. Met spiegels is veel te suggereren. Ook het aanbrengen van verlichting op bepaalde plaatsen zorgt voor redelijk eenvoudig te bereiken effecten. En een Long John, een lange smalle tafel, lijkt een bijna onmisbaar element in een interieur! De invloed van kleur is ook niet om te onderschatten.

Leuk om deze theorie in de praktijk te herkennen of toe te passen. In eerste instantie nog in mijn eigen net verbouwde huis. In de toekomst hopelijk ook voor mensen die graag van advies worden voorzien.

Cécile van de Ven

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com