You are here: Home » Columns » Per post: Een vaas met bloemen

Per post: Een vaas met bloemen

geschreven door testman

Een vaas met bloemen over de post kan niet, zult u denken. Maar dat heeft u mis. Het kan wel. Zo kunt u bijvoorbeeld familieleden in het buitenland verrassen met een Delfts blauwe vaas met rode tulpen of met een mooi veldboeket.  Het zijn namelijk raamsticker! Deze raamstickers, genaamd Flat Flowers, zijn te koop als wenskaart of enkel als raamsticker. Er zijn zeer veel varianten waar u uit kunt kiezen. Gaat u voor lekker Hollands of voor romantisch? 

De stickers zijn transparant waardoor ze van buiten en van binnen zichtbaar zijn. Doordat ze statisch hechten kunt u ze tegen het raam drukken en blijven ze zitten zonder lijm. En ze zijn er ook weer direct van af te halen. U kunt ze eindeloos gebruiken en het staat heerlijk vrolijk. Een bos bloemen die niet verwelkt…..

De bedenker van de Flat Flower is Suseela Gorter (1973). Zij is een ontwerper met grote liefde voor fotografie. Zij studeerde af als Grafisch ontwerper aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Suseela bedenkt nieuwe producten, ontwerpt prints voor o.a. keramiek en maakt voor interieurs van bedrijven en winkels grote, wandvullende fotoprints.

De Flat Flowers zijn in diverse winkels te koop, onder andere bij Trendhopper. Voor een overzicht van de verkooppunten in Nederland kunt u terecht op de website van Flat Flowers. Mocht u grote hoeveelheden willen bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u terecht bij de ontwerper zelf.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com