You are here: Home » Gadgets » Warmtekussen van Koozzzi

Warmtekussen van Koozzzi

geschreven door Constance

Net voordat ik naar Shanghai vertrok (dat was op 22 december jl.) kreeg ik van de postbode een groot pakket afgeleverd. Daarin zat een warmtekussen, de Koozzzi. Ik had toen geen tijd meer om het kussen te testen, daarom heb ik dit afgelopen (koude) dagen gedaan.

Je stopt de stekker in het stopcontact, kiest de gewenste temperatuur (stand 1 t/m 3) en je Koozzzi wordt heerlijk warm. Na 90 minuten slaat de thermostaat automatisch af. De Koozzzi is ideaal om je bed voor te verwarmen, zodat je niet onder een koud dekbed hoeft te liggen. En als je lekker een avondje op de bank een filmpje kijkt, kan je de Koozzzi naast je neerleggen en je rug wordt lekker verwarmd. Er is een speciaal kussensloop voor je Koozzzi te koop zodat ie minder snel vies wordt.
Vind je het Koozzzi warmtekussen te groot dan is er ook een Koozzzi oplaadbare kruik. Binnen 10 minuten is de Koozzzi kruik opgeladen en geeft ie 9 uur lang warmte af.
Mijn kat Noa is ook erg blij als ik de Koozzzi in bed leg, want zodra de Koozzzi warm is, gaat ze erg gelijk tegenaanliggen slapen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com