You are here: Home » Gadget nieuws » Koozzzi warmtekussen

Koozzzi warmtekussen

geschreven door Constance
&Tradition in between SK1 chair

Ik ben op 22 december jl. naar Shanghai vertrokken en op de dag van vertrek kreeg ik van postbode een groot pakket met daarin het Koozzzi warmtekussen. Het was te groot om mee te nemen daarom heb ik de afgelopen dagen een uitgebreide test gedaan. En gelukkig is het wel weer voor een warmtekussen.

De Koozzzi heeft een thermostaat (met 3 standen) en zodra je de stekker in het stopcontact stopt wordt de Koozzzi verwarmt. Na 90 minuten slaat de thermostaat automatisch af. Je kunt de Koozzzi in bed leggen (als een alternatief voor een electrische deken) en dan is je bed heerlijk voorverwarmd. Ook is het erg lekker om de Koozzzi naast je op de bank te leggen als je lekker op de bank ligt te lezen of tv te kijken. Het speciale kussensloop is wel een aanrader want dan wordt de Koozzzi veel minder snel vies.
Er is ook een Koozzzi oplaadbare kruik, speciaal voor babies. Binnen 10 minuten is de kruik opgeladen en dan geeft ie 9 uur lang warmte af.
Ook mijn kat Noa (een Noorse boskat met een hele dikke vacht) vindt de Koozzzi heerlijk, want zodra ik ‘m in bed leg en aanzet, gaat zij er gelijk tegenaan liggen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com