You are here: Home » Architectuur » Geinige bladeren

Geinige bladeren

geschreven door testman

Wat lijken sommige dingen toch simpel en voor de hand liggend. Juist dat zijn de goede ontwerpen, vind ik. Richard Hutten ontwierp de ‘Leaves’. Dit zijn blaadjes van kunststof met in de steel een magneetje. Deze blaadjes kun je bevestigen aan alles wat van staal of metaal is. Zo kan je een heel bladerdek creëren op je koelkast of op je systeemplafond.

Hutten heeft deze ‘leaves’ oorspronkelijk ontworpen voor het systeemplafond van het museum Boijmans van Beuningen. De plafonds waren een doorn in het oog maar het was te duur om het plafond helemaal te veranderen. Door een paar honderd van deze blaadjes tegen het plafond te gooien ontstond er een mooi dak van bladeren en werd de akoestiek verbeterd. Bovendien is het bijzonder geinig.

Gelukkig heeft Gispen de ‘Leaves’ in productie genomen waardoor we allemaal kunnen genieten van dit goede ontwerp. Zoals Gispen op haar website vermeld: ‘Gispen heeft het ontwerp van Hutten in productie genomen in de stellige overtuiging dat de magnetische blaadjes het leven een stuk leuker kunnen maken’.

Leaves zijn leverbaar in klein en groot formaat en bovendien in 9 verschillende kleuren. Tevens zijn ze nu te verkrijgen tegen een speciale introductieprijs op de website van Gispen. Dat maakt het nog leuker!

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Marjolein 20 mei 2009 - 13:41

Leuke versiering voor op je koelkast in je keuken!

Reageer
Marjolein 20 mei 2009 - 13:41

Leuke versiering voor op je koelkast in je keuken!

Reageer
verwend nest | flierefluitend door het leven 21 januari 2013 - 14:25

[…] van Gispen. Misschien zoek ik nog wel even op het web om er een plaatje bij te zoeken. (gevonden: linkje […]

Reageer
verwend nest | flierefluitend door het leven 21 januari 2013 - 14:25

[…] van Gispen. Misschien zoek ik nog wel even op het web om er een plaatje bij te zoeken. (gevonden: linkje […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com