You are here: Home » Shoppen » Life and Cooking

Life and Cooking

geschreven door Constance

Zoals jullie vorige maand al hebben kunnen lezen, ben ik 1 van de 10 uitverkorenen om te gaan schrijven voor de website van Life & Cooking. (Klik hier voor dat artikel.)

Afgelopen woensdag (19 november) heb ik in Rotterdam kennis gemaakt met de andere 9 schrijvers en tv-kok Robert. Het team bestaat uit 4 heren en 6 dames in de leeftijd van 18 t/m 50 jaar. Om elkaar beter te leren kennen, werden we in 3 groepen verdeeld en moesten we voor de hele groep gaan koken. Ik zat in het groepje ‘nagerecht’ en we hebben heerlijke banaan in filodeeg gemaakt, chocolademousse en speculaas brokken, en dat zonder recept. Je kunt op de website van Life & Cooking een foto zien van de groep en vanaf 1 december as. krijg je alle ins en outs van de schrijvers te lezen. Iedereen gaat 8 artikelen schrijven voor Life & Cooking en mijn 1e artikel staat gepland voor 10 december as.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com