You are here: Home » Columns » Funda en de makelaarskrant

Funda en de makelaarskrant

geschreven door Constance

1 keer per maand valt er bij ons het nieuwe makelaarskrant in de bus. Ik duik er altijd gelijk in! Niets leuker om te kijken wat er bij ons in de buurt (Alkmaar/Koedijk) te koop staat. Wat ik wel merk is dat ik een dure smaak heb. De meeste woningen die ik leuk vind zijn (ver) boven ons budget. Eén plekje in Alkmaar is onze favoriet.

Een rij prachtige woningen van begin vorige eeuw met torentjes in Jugendstil. Het ligt dicht bij het centrum aan een mooi park. Ik zie me al helemaal zitten in mijn studio op de bovenste verdieping. ’s Avonds even lekker in het bubbelbad….Het zal nog wel even duren voor het werkelijkheid wordt. Nog veel adviezen geven dus.

En niets menselijks is mij vreemd …..als ik wat tijd over heb kijk ik graag op Funda. Ik weet dat velen dat met mij doen….De mogelijkheid om bij de mensen naar binnen te kijken is dan helemaal té leuk. Naar binnen gluren is niet voor niets volkssport nummer 1!

En wat je daar soms ziet…soms is de inrichting van het huis heel mooi maar er is ook nog veel op interieuradvies gebied te doen! Zal mijn droomhuis dan toch werkelijkheid kunnen worden?

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com