You are here: Home » Audio & video » Sony Walkman

Sony Walkman

geschreven door Constance

Vorige week heb ik de allernieuwste Walkman van de Sony  (NWZ-S693) in de bus gekregen, voor een uitgebreide test. (Klik hier voor het 1e artikel over de Sony Walkman.)

De NWZ-S693 is een zeer compacte MP-3/MP-4 speler (in de kleuren zwart, rood en zilver verkrijgbaar). Je kunt dmv. de bijgeleverde software heel gemakkelijk je muziek vanuit iTunes en Windows Media Player naar je Walkman toeslepen. En het beeldscherm is prima voor het bekijken van video’s en foto’s. Ik heb mijn muziek beluisterd dmv. de meegeleverde koptelefoon en ik vond de kwaliteit hiervan prima en er zitten 3 maten oordopjes bij. Ook zit er een FM-radio op de Walkman (en dat vind ik heel belangrijk en zou voor mij een overweging zijn om deze Walkman te kopen) en SensMe. Met SensMe kan je, afhankelijk van je stemming, je muziek hierop afstemmen.  Ook is je Walkman te koppelen aan je mobiele telefoon. Ik vind de Sony Walkman NWZ-S693 een goed geluid heeft, leuke snufjes en zeker een aankoop waard. Er is 1 ding dat ik jammer vindt, deze 16 GB Walkman heeft geen WiFi wat de iPod Touch wel heeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com