You are here: Home » Architectuur » Landschap wordt lampscape !

Landschap wordt lampscape !

geschreven door Constance

De natuur neemt steeds grote vormen aan in ons interieur, we worden attent gemaakt op het redden van de natuur, het gebruik van natuurlijke materialen, natuurlijke kleuren, en vormen gebaseerd op de natuur. Wonen met meubels in organische vormen, vloeren van natuurlijke materialen, verven op minerale basis, muurdecoratie en lampen gebaseerd op natuurlijke vormen.

Er zijn diverse mogelijkheden om op originele manier een stukje natuur in huis te halen. De serie Lampscapes is daar een voorbeeld van en bestaat uit lampenkappen die aan elkaar gesmolten lijken te zijn. Zo vormen ze samen één lampenkap. Door dit effect krijgen ze het aanzicht van een berglandschap.
De collectie lampscapes bestaat uit lampscapes uphill, lampscapes downhill, lampscapes 3 peaks en lampscapes 6 peaks. Alle lampscapes zijn verkrijgbaar in wit, gebroken wit, grijs, donkergrijs, rood en groen.
Een mooi design van Frederik Roijé.

Frederik studeerde in 2001 af aan de Design Academy Eindhoven en heeft nu zijn eigen studio in Amsterdam. Zijn voorkeur gaat uit naar het ontwerpen van producten voor het interieur. Vaak neemt hij als een bestaand product als uitgangspunt om daar vervolgens een nieuw gezicht aan te geven. Hierbij brengt hij functie en romantiek samen in één ontwerp.

Deze lampscapes zijn online te bestellen bij NonPlusUltra.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com