You are here: Home » Columns » Tafelcultuur voor de feestdagen

Tafelcultuur voor de feestdagen

geschreven door Constance

De winkels liggen vol met chocolade letters, marsepein en pepernoten. We kunnen er niet onderuit, de feestdagen komen er weer aan. Nadenken over het Sinterklaasfeest en de Kerstdagen, wat gaan we doen en hoe gaan we ons voorbereiden.
Bij een heerlijk kerstdinner hoort natuurlijk een prachtig servies en een sfeervol gedekte tafel. Om alvast wat inspiratie op te doen heb ik een voorselectie gemaakt van mijn favorieten serviezen.

Klassiek is tijdloos: het veilige gevoel voor vormen. Kleuren die perfect harmoniëren. Schoonheid en elegantie, die hun stempel drukten op reeds vervlogen tijdperken.
Samarah Classic vertaalt traditionele ideeën en voorbeelden in modern design en levensgevoel – representatief, waardevol, superieur. Classic komt tegemoet aan de hoogste eisen met betrekking tot materiaal en uitvoering. Voor iedereen die niet achter de mode aanloopt, maar zijn eigen gevoel voor stijl volgt.

Minder is meer: In het geval van Metropolitan betekent dit heldere vormen die op zinvolle wijze in dienst staan van de functionaliteit. De vrijheid om de ruimte met eigen ideeën te vullen. Het doel een ruimte royaal en zelfbewust vorm te geven.
Metropolitan New Wave is puristisch en beoefent de kunst van het weglaten. Zij is modern zonder ooit uit de mode te raken. En maakt van elke ruimte een leefruimte met een unieke schoonheid.

De natuur in – in gedachten nog eens door de velden trekken. De kleuren van hemel en aarde voor ogen. Diep ademhalen als de geur van een zomerdag je gezicht inwaait. De natuur wekt verlangen op. Naar warmte, stilte, harmonie.
Country My Garden en Urban Nature vervullen dit verlangen, want Country brengt de natuur bij u thuis vol rust, maar toch levendig.

Kijk op de site van Villeroy & Boch voor meer inspiratie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com