You are here: Home » Gadgets » Remington fohn en stijltang

Remington fohn en stijltang

geschreven door Constance

Ik heb 2 weken al aangekondigd dat ik de allernieuwste fohn en straightener van Remington mocht gaan testen. (Klik hier voor dat artikel.)

Ik heb de Remington Shine Therapy Fohn en Shine Therapy Straightener uitgebreid getest en ben erg enthousiast. In 1e instantie had ik zoiets van ‘hoe kan dat nu? Een fohn met een glanscapsule erin?’ Maar het viel me wel op dat als ik mijn haar drooggefohnt had, en daarna als laatste de Shine Therapy knop gebruikte mijn haar een mooie glans kreeg en ook minder statisch was. De Straightener heb ik ook gebruikt (maar mijn haar is een beetje te kort, ik heb nl. een bob die boven mijn schouders komt) waardoor het effect bij mij niet zichtbaar was, dus ben ik met straightener naar een vriendin gegaan met lang, dik en zwaar haar en zij is aan de slag gegaan. Zij is meer het type van snel droog fohnen, maar ze was helemaal enthousiast. Niet om elke dag te gebruiken maar wel voor een avondje uit of een feestje. Ze kreeg haar haar mooi steil en vooral de extra glans viel haar op. Maw. ik vind de Remington Shine Therapy fohn en straigtener absoluut een overweging waard als je toebent aan een nieuwe fohn of stijltang.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com