You are here: Home » Design meubels » Wat ? Een opslok tafel ?

Wat ? Een opslok tafel ?

geschreven door Constance

Bij mij thuis is de salontafel regelmatig één grote bergplaats van Mp3 spelers inclusief koptelefoons, mobiele telefoons, sleutels, tekenbenodigdheden, plakwerkjes, tijdschriften, afstandsbedieningen, leesboeken, pennen, laptop, spullen dus van de kinderen, maar ook van mij.
Regelmatig opruimen helpt even, maar in no-time is het weer een ravage.

Zou u ook niet een tafel willen hebben die alles opslokt wat erop staat, zodat deze netjes blijft?
De speciale structuur van deze tafel maakt het mogelijk om al uw spullen in de tafel te steken. Een uitkomst lijkt mij, om dan ook eens af te zijn van de omvallende bekers en glazen. Ideaal ook om zoekgeraakte spullen in de stalen tafel met ongeveer 1000 meter elastiek terug te kunnen vinden.

Animi Causa (uit het hart) één van Israëlische welbekende jonge en innovatieve fabrikanten van hoge kwaliteit en moderne multifunctionele meubels is een succesvolle designer, ontwikkelaar en producent van hoge kwaliteit producten. Door het samenvoegen van geavanceerde technologieën met individuele artistieke finesse behaald Animi Causa een unieke stijl. Het bedrijf is gelokaliseerd in de stad Rishon Le Zion, in het metropool van Tel Aviv en maakt gebruik van Tel Aviv’s geavanceerde infrastructuur.
Animi Causa’s commerciële succes is het resultaat van een artistieke en commerciële samenwerking tussen Mevr. Sarit Attias en Dhr. Amit Axelrod, de eigenaars en stichters van het bedrijf.
Het gebruik van ongewone materialen zoals flexibele draden, omgeving vriendelijk schuim en geavanceerde metalen creëert een zeer aparte variatie van unieke design producten.

Online te bestellen bij Gadgets en Trends.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com