You are here: Home » Beauty » Remington fohn en stijltang

Remington fohn en stijltang

geschreven door Constance

Fohns en stijltangen zijn (over het algemeen) niet echt goed voor je haar, je haar wordt er droog van en ook krijg je gespleten punten. Maar ja, je wilt toch dat je haar goed zit. Remington heeft hiervoor de ultieme oplossing, nl. een fohn en stijltang (straightener) met Shine Therapy.

Ik heb gisteren een pakket thuisgestuurd gekregen met daarin de fohn en de stijltang (straightener) en ik ga deze uitbreid testen. Hoe werkt Shine Therapy? De Shine Therapy fohn heeft een speciale ‘capsule’ ingebouwd waarmee je tijdens het drogen je haar een oppepper kan geven en het een mooie glans krijgt. In de emulsie zit oa. avocado olie (rijk aan vitamine A, E en D). De fohn heeft een 2000 Watt motor en 3 warmtestanden met 2 snelheden. Bij de Shine Therapy Straightener zijn de keramische platen bewerkt met de Shine Therapy emulsie en daardoor krijg je een steiler resultaat en een mooie glans en de werkzaamheid is gegarandeerd voor de hele levensduur van de straightener. Je kunt de warmte instellen van 150-230 graden en na 60 minuten schakelt de straighter zichzelf uit. Binnenkort lees je meer over mijn ervaringen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com