You are here: Home » Columns » Toe aan iets anders?

Toe aan iets anders?

geschreven door testman

Bent u toe aan iets anders? Of wilt u eens iets unieks? Dan is misschien een opblaasbare lamp iets voor u. Ik geef toe, niet gelijk het eerste wat er in je op komt, maar je hebt dan wel een verrassend object in huis. Puff-Buff design staat bekend om zijn lichtgewicht objecten met een knipoog. Zo hebben zij dus opblaasbare pvc lampen ontworpen die zich kenmerken door innovatie, humor en, hoe kan het ook anders, verrassing.

In deze serie bestaan diverse modellen waaronder de ORCA vloerlamp, ORCA hanglamp en zelfs een opblaasbare kroonluchter die de naam LULLABY meegekregen heeft. De hanglamp en de vloerlamp zijn te verkrijgen in de samenstelling zwart / wit. De kroonluchter, met drie mogelijke armposities, is te verkrijgen in de kleuren zwart, wit of transparant.

Deze lampen plus andere opblaasbare lampen van Puff-Buff design zijn onder andere via de site van Lilian’s House te verkrijgen. Deze website biedt een webshop en een woon en lifestyle magazine.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com