You are here: Home » Beauty » Maybelline Mascara

Maybelline Mascara

geschreven door Constance

Ik was vorige week in Detroit en ben daar op pad gegaan voor de trillende Estée Lauder mascara (klik hier voor dat artikel), maar helaas. Door een kleine vertraging is de introductie uitgesteld en komt ie pas in december (in de VS) op de markt. En ik moest toch echt een nieuwe mascara.

Daarom maar een ‘drugstore’ binnengegaan. Ik wil nl. lange, volle en dikke wimpers maar dat is een mission impossible. Daarom ben ik uiteindelijk maar voor het dramatische effect gegaan. En bij Maybelline zit je dan goed want zij hebben echt heel veel keuze. En ook Maybelline had net een nieuwe mascara uit, de Colossal Volum’ Express! Volgens de verpakking creer je 9x meer volume, en dat zonder klontjes. Inderdaad krijg je (nadat ik 2x met het borsteltje over mijn wimpers ben gegaan) volle en dikke wimpers. En het is ook een lekkere dikke borstel. De mascara kan je heel makkelijk van je wimpers afkrijgen en dat allemaal voor US$ 7,95 (ong. € 6,-). De Colossal Volum’ Express is oa. bij de Etos te koop. (

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com