You are here: Home » Interieuradvies » Tijd voor de kinderkamer

Tijd voor de kinderkamer

geschreven door Constance

Op dit moment ben ik bezig met een opdracht voor twee kinderkamers. Na vele gesprekken en de opdracht op zak ben ik 
met ideeën en kleurencombinaties in mijn hoofd op zoek gegaan naar meubels voor de kinderkamer. De opdracht was een kamer in te richten voor een jongen en een meisje.

Al gauw kwam ik uit bij Life Time, omdat ik elke week bij Homecenter Wolvega interieuradviezen geef. kan ik daar bij de slaapkamerspeciaalzaak Siesta terecht voor de breedste presentatie kindermeubelen van Life Time. Dat geeft mij de gelegenheid om met mijn ideeën op dichtbij op zoek te gaan naar leuke meubelen voor in de jongens en meisjes slaapkamer.

Het meisje is 7 en houdt van de kleuren roze en paars. 
Ik ga er dan ook een echte meisjesslaapkmer van maken. Vervolgens stylen met kleuren en accessoires.

De jongen voor wie ik de kamer ontwerp is 11 jaar. Een stoere jongen, buitenkind. Hij houdt van blauw en de kamer moet rust uitstralen…. En blauw is een uitermate goede kleur voor een slaapkamer en echt stoer voor een jongen. 

Dan nog twee tips:

De meubels van Lifetime zijn voor zowel jonge kinderen als tieners zeer goed te gebruiken als basis.

Een houten vloer is ideaal op de kinderkamer, maar denk ook eens aan tapijttegels van Flor by Heuga. Gemakkelijk te leggen, sfeervol en indien nodig verwisselbaar per tegel. 

Milou Visser De InterieurTipgever Flevoland

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com