You are here: Home » Interieuradvies » Interieuradviseur? Een klik moet er zijn..

Interieuradviseur? Een klik moet er zijn..

geschreven door Constance

Een goed Interieuradvies is meer dan alleen advies over meubels en een mooi kleurtje op de muur. Alles draait immers om de mens in het huis. Wat past bij jou en eventueel je gezin, hoe leef je, wat is voor jou belangrijk. Deze en veel meer vragen duiken op voordat er een goed advies  ‘op maat’  gegeven kan worden.

Hou je ervan om de laatste trends te volgen omdat je een modebewust persoon bent of alleen maar omdat het een voorgeschreven wet lijkt te zijn. De trends hebben over het algemeen veel  invloed op onze manier van inrichten.
Maar toch heeft iedereen zijn/haar eigen smaak en voorkeur.

Er zijn bepaalde dingen of kleuren die gewoon bij je persoonlijkheid lijken te horen. Moet je die doorbreken of juist consequent doorvoeren? Wanneer er een goede ‘klik’ is tussen u en de interieurontwerper/styliste ontstaat er een band wat het resultaat ten goede komt. Deze samenwerking is belangrijk om een mooi en functioneel geheel te creëren die zowel in stijl is met het huis als met de bewoners zelf. Een smaakvol ingerichte woning met een stukje persoonlijkheid maakt dat een huis leeft!

En op de site van de De InterieurTipgever kan je bij de InterieurTipgevers in 1 klik zien met wie je te maken hebt en hoe hij of zij er uitziet.

Leonora Keegstra, InterieurTipgever Friesland

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com