You are here: Home » Design meubels » Design bij Kwantum ??

Design bij Kwantum ??

geschreven door Constance

Het nieuwe Blitsdesign label is een initiatief van Kwantum met als doelstelling betaalbaar design voor iedereen bereikbaar te maken. In samenwerking met diverse ontwerpers is mooi vernieuwend woondesign ontworpen. Deze verrassende collectie van verschillende ontwerpen is vanaf begin november verkrijgbaar bij Kwantum…..

Ontwerper Jan Habraken werd gevraagd de art direction te doen voor Blitsdesign. Hij benaderde enkele collega-ontwerpers om mee te doen en vanuit hun eigen specialiteit met een beperkt budget toch te komen tot creatieve en vernieuwende woonitems.

Blitsdesign voor de vloer, wand & raam, decoratie, verlichting en meubilair. Alle producten zijn een tikkeltje eigenwijs, verrassend en betaalbaar. Het resultaat zal designliefhebbers beslist aanspreken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com