You are here: Home » Architectuur » Voorbereid Shoppen

Voorbereid Shoppen

geschreven door testman

Binnenkort heb ik een dagje Den Haag gepland. Heerlijk! Weer net als vroeger, in de zin van enkele jaren geleden en toen nog zonder kids. Traditie getrouw bezochten we eerst een museum waar we begonnen met een lekker bakje koffie. Waarna we tegen lunchtijd museummoe geworden waren en lekker ergens in de stad een hapje gingen eten. Een hele dag in een museum hou ik niet uit, maar een combinatie van cultuur en een middagje shoppen in een leuke stad is heerlijk. Binnenkort gaat het dan weer eens gebeuren. En we gaan, zoals gezegd, naar Den Haag. Dit maal hebben we gekozen voor ‘Escher in het paleis.’ Zoals het museum zelf zegt: ‘Aan de mooiste laan van Den Haag in het prachtige, voormalige paleis van koningin Emma (…) Hier kunt u vrijwel alle werken van de wereldberoemde graficus M.C. Escher bekijken en beleven.’  Ik ben heel benieuwd! Niet alleen naar het werk van Escher maar ook naar ‘de mooiste laan’…..
In de middag gaan we heerlijk winkelen. En natuurlijk wil ik de leukste (woon)winkeltjes niet missen. Maar omdat ik niet zo heel vaak in Den Haag ga shoppen is het wel handig van te voren alvast te weten welke straatjes het leukst zijn en waar de bijzondere woonwinkeltjes zitten. Gelukkig is er sinds kort een nieuwe website Spot-a-shop.nl. Op deze site kan je informatie vinden over allerlei inspirerende winkeltjes en eetgelegenheden in de verschillende steden. Maar het handigste vind ik toch wel je persoonlijke shopgids. Door in te loggen kan je een eigen shoproute samenstellen. Als dat niet voorbereid shoppen is? Mocht je zelf een winkel hebben dan meld je deze gewoon kosteloos aan. Zo maken we onze mede shoppers ook weer blij. Kortom: Den Haag here I come!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com