You are here: Home » Interieuradvies » Zoek je plekje…

Zoek je plekje…

geschreven door Constance


Via de Trendhopper interieur advies… maar ik weet toch zelf wel waar ik mijn bank neerzet? Daar heb ik niemand bij nodig. Toch zijn klanten achteraf altijd verrast met het gekregen advies. Door een andere meubelopstelling of meer kleur te gebruiken ziet het huis –waar ze lang wonen- er heel anders uit. Juist omdat je  zelf in je huis woont woont, creëer je een ‘blinde  vlek’ voor hoe het er totaal anders  uit kan zien zonder al teveel ingrepen.

Interieuradvies heeft toch nog een beetje het imago dat het alleen weggelegd is voor een bepaalde groep mensen. Maar de Interieurtipgever is er juist voor iedereen die in zijn interieur  iets anders wil, of  net zijn eigen stijl niet voor elkaar krijgt, maar niet weet waar het aan ligt.  De Interieurtipgever kan dat realiseren!  Kortom:  goed advies voor een leuke prijs!
Het werkt heel eenvoudig; mail en je wordt gebeld door een Interieurtipgever om een afspraak te maken.  Het leuke aan dit concept is dat je ook nog een waardebon krijgt voor hetzelfde bedrag* (* ex.reiskosten)  als je aan de Interieurtipgever hebt betaald. Die kun je weer besteden bij de Trendhopper!  Dan nog een tip van de Interieurtipgever: Voor inspiratie en iets anders op je muur: ontwerpstudio kampen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com