You are here: Home » Columns » Belevenissen op de woonbeurs

Belevenissen op de woonbeurs

geschreven door Constance

Wat is het toch een leuk vak! Mensen op weg helpen hun droominterieur te verwezelijken. Met soms hele simpele tips is het interieur aan te passen. Een veelgestelede vraag van klanten is dat ze de inkijk naar de open keuken zo vervelend vinden. Sta je in de open keuken mislukt de soufflé.Of je wordt betrapt op het moment dat je je vinger in de slagroom steekt.

Heel vervelend natuurlijk! Zo’n vraag kreeg ik gisteren op de woonbeurs van een jong stel. Hoe kunnen we er voor zorgen dat de inkijk naar de keuken kan worden afgeschermd. Op de beurs kwam ik voor hun een leuke oplossing tegen van Sunway. De Parametre, raambekleding en roomdevider. Een mooie semi transparante oplossing om een ruimte af te schermen. Het is in veel kleuren en patronen te verkrijgen.

Ik heb ze gelijk naar de stand van Sunway doorgestuurd. Weer een paar klanten blijgemaakt!

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com