You are here: Home » Interieur » Douchegordijn

Douchegordijn

geschreven door testman

Met een douchegordijn bepaal je voor een groot deel de sfeer van je badkamer. Erg leuk dus om een verder neutrale badkamer af en toe een nieuwe uitstraling te geven. Tegenwoordig hebben veel badkamers hem niet meer, maar voor wie er nog wel een heeft: hier een selectie van de mooiste douchegordijnen.

Dit prachtige witte polyester douchegordijn is verkrijgbaar bij de Hema. Het geeft je badkamer een rustige, cleane uitstraling. Verkrijgbaar voor 15,50 Euro.

Dit douchegordijn van Ikea is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Voor ieder wat wils dus. Het douchegordijn is gemaakt van een combinatie van katoen en polyester en is verkrijgbaar voor 11,95 Euro.

Houd je van een vrolijke badkamer? Dan is dit prachtig gestreepte exemplaar misschien wel wat voor jou. Gemaakt van 100% polyester en verkrijgbaar voor 9,99 Euro bij Ikea.

Ga je voor origineel? Dan is dit kalender douchegordijn misschien wel wat voor jou. Hij wordt geleverd inclusief watervaste marker zodat jij alle verjaardagen nooit meer vergeet! Verkrijgbaar voor 18,95 Euro bij Non Plus Ultra.

Bij dit I Love Art douchegordijn van Non Plus Ultra ben jij zelf het kunstwerk! Het doorzichtige vlak wordt omrand door een prachtige witte lijst. Een plaatje dus! Verkrijgbaar voor 24,95 Euro.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com