You are here: Home » Beauty » Lipgloss met een lampje

Lipgloss met een lampje

geschreven door Constance

Het Australische merk Modelco is sinds een tijdje niet meer alleen online te koop, maar ook bij ICI Paris XL. En ik zag vorige week iets heel handig, nl. een lipgloss met een lampje erin!

De Lip Lights Glamour Gloss van Modelco met ingebouwd lichtje (zo heet ie voluit) heeft een lampje in de dop en een spiegeltje aan de zijkant van de huls. Zodra je de gloss uit de huls haalt gaat het lampje aan en kan je de gloss (zonder knoeien of op de tast) op je lippen doen, mede dankzij het handige spiegeltje. En als je de dop weer dichtdoet dan gaat het lampje ook automatisch uit. De Lip Lights Glamour Gloss is verkrijgbaar in 6 kleuren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com