You are here: Home » Wonen » Trolley

Trolley

geschreven door testman

Ook als je op reis gaat wil je je natuurlijk het liefst omringen door mooie spullen. Het is helaas niet mogelijk voor iedereen om te verblijven in een superdeluxe hotel, maar een mooie en praktische trolley moet toch tot de mogelijkheden behoren?

Deze prachtige trolley van pt, die ik vond op de AD Interieurshop is mijn absolute favoriet. In november ga ik een weekendje naar Parijs en deze trolley heb ik alvast besteld. Hij kost slechts 39,95 Euro en ziet er prachtig elegant uit.

Ga je met kinderen op reis en wil je ze hun eigen koffer meegeven? Denk dan eens aan deze leuke kikkertrolley die ook als rugzak te gebruiken is. Liever een ander dier? De trolley is ook verkrijgbaar als eendje, aapje of varkentje. De trolley is verkrijgbaar voor 27,50 Euro.

Is je budget iets hoger? Dan is deze Oilily trolley misschien wel wat voor jou! Hij is verkrijgbaar in blauw en bruin vanaf 149 Euro. Kijk voor meer info op Bagage Online.

Wie een ongelimiteerd budget heeft moet eens kijken naar deze prachtige trolley van Gucci. Deze prachtige trolley kun je online bestellen vanaf 1550 Euro.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com