You are here: Home » Interieur » Peutermeubeltjes

Peutermeubeltjes

geschreven door Constance

Mooie en grappige kinderstoel. Stevig hout en voorzien van stoffen rugleuning.  De rugleuning is voorzien van een grappig dierenkussentje, dat kan worden verwijderd en gewassen.     Afm. 32x32x56 cm en voor de prijs van 24,95

Hibba…………. omdat spelen gezond is. Hibba bestaat uit een team van toegewijde ouders die geloven dat speelgoed een belangrijke plaats inneemt in de wereld van het kind. Zij kijken bij het samenstellen van het assortiment of producten voldoen aan de ‘hibba-kwaliteit’ maatstaven. Zij vinden het erg belangrijk dat het speelgoed een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen van 2 tot 12 jaar oud.

Kinderen leren van prikkelingen en ervaringen, waarvan er heel veel tijdens het spelen plaatsvinden. Onmisbaar hierbij zijn lichaamsbeweging, het ontdekken van nieuwe dingen en het leren van fouten. De vooruitgang van een kind verbaast ons ouders elke dag weer! Hibba levert ouders speelgoed dat hieraan bijdraagt.

En niet onbelangrijk . . . . kinderen vinden Hibba speelgoed geweldig leuk!
 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com