You are here: Home » Gadgets » Philips komt met een vibrator

Philips komt met een vibrator

geschreven door Constance

Vandaag komt Philips (voor het eerst in haar bestaan) met een vibrator! De Warm Intimate Massager (zoals ie gaat heten) komt voorlopig nog maar in de UK op de markt. (En omdat er voor alles een 1e keer moet zijn, dit is ook het eerste artikel op shoppen.blogo.nl waarbij ik nog geen foto heb van het product waar ik dit artikel over schrijf.)

Philips spreekt zelf niet van een vibrator maar van een massageapparaat. De Warm Intimate Massager gaat ong. € 110,- kosten en is te koop via de drogisterijketen Boots, het warenhuis Selfrides en online via Amazon en bewust niet via de (reguliere) sexshops. Aan het ontwikkelingsproces hebben 5 mensen gewerkt en het eindresultaat is een vibrator die er niet uitziet als een vibrator. Het is zelfs zo geheim dat er nog geen foto’s zijn vrijgegeven van de Warm Intimate Massager. (Zodra ik deze heb gevonden, dan zet ik ze op shoppen.blogo.nl.) En het is ook nog niet bekend of de vibrator ook in andere Europese landen geïntroduceerd gaat worden.  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com