You are here: Home » Interieur » Lectuurbakken

Lectuurbakken

geschreven door testman

Lectuurbakken heb je in vele soorten en maten. Van modern design tot de ouderwetse variant die je tegenwoordig vooral nog kunt vinden in kringloopwinkels en op rommelmarkten. De moderne varianten zijn ook weer in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Vandaag een paar van mijn favorieten!

De Wallpaper Magazine Rack is een bijzondere lectuurbak voor aan de wand. Hij zal zeker niet misstaan in een modern interieur! Hij is verkrijgbaar bij Non Plus Ultra voor 129 Euro.

Eveneens van Non Plus Ultra is deze tijdschriften tafel. Hier kun je je tijdschriften in hangen. Ondertussen is de tafel nog gewoon als tafel te gebruiken. De tafel is verkrijgbaar voor 200 Euro.

De Spontan van IKEA is ook een mooi ontwerp. Ook dit is een wandmodel, maar vele malen goedkoper dan die van Non Plus Ultra. De Spontan is namelijk verkrijgbaar voor 9,99 Euro.

Als laatste een lectuurbak van DecoDirect. Deze lectuurbak heeft een gebogen onderkant waardoor de balans veranderd op het moment dat je er een tijdschrift uit haalt of aan toe voegt. Deze lectuurbak is verkrijgbaar voor 42,50 Euro.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com