You are here: Home » Columns » Slaapkamer diagonaal

Slaapkamer diagonaal

geschreven door Constance

De meeste slaapkamers worden tegenwoordig voor meer activiteiten gebruikt dan alleen slapen.

Het zou kunnen dat u hier ook graag televisie wil kijken, lezen of het ontbijt nuttigen. Met goede verlichting en een verrijdbare tafel over het bed heen, worden deze activiteiten makkelijker uit te voeren.

Een kastenwand kan goed als roomdevider dienst doen. Plaats een schuifdeurkast met een looppad ertussen met de voorkant naar de muur toe, zodat er een soort inloopkast ontstaat. Plaats ook in deze tussenruimte enkele garderobespiegels.

Als er voldoende ruimte is kan het bed eventueel schuin in de ruimte geplaatst worden. Plaats een muurtje achter het bed en nu kan je achter het muurtje een make-up hoekje creëren. De slaapkamer is gezellig te maken met goede verlichting, planten, en kunstwerk aan de muur.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Vivienne 12 februari 2010 - 14:34

Hey Ladies,

Ik heb laatst een nieuwe digitale camera gekocht! Het blijft wel lastig een keuze gezien het ruime aanbod. Daarom kan het ook wel eens handig zijn om even op http://www.consumentenbond.nl te raadplegen.

Groetjes,

Vivienne

Reageer
Vivienne 12 februari 2010 - 14:34

Hey Ladies,

Ik heb laatst een nieuwe digitale camera gekocht! Het blijft wel lastig een keuze gezien het ruime aanbod. Daarom kan het ook wel eens handig zijn om even op http://www.consumentenbond.nl te raadplegen.

Groetjes,

Vivienne

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com