You are here: Home » Columns » Licht en emotie

Licht en emotie

geschreven door Constance

Langzamerhand worden de dagen weer korter. In de donkere maanden van het jaar is goede verlichting een belangrijk onderdeel van je interieur. Licht heeft een grote invloed op kleuren, de sfeer en de ruimtewerking in je huis. Het harmonische lichtspel wordt beïnvloed door de vormgeving van de lamp.

Met licht creëren we als het ware een emotie. Zonlicht maakt mensen vrolijk. Een dineetje met kaarslicht is romantisch. Denk ook eens aan een zonsondergang.

Een perfecte verlichting bestaat uit contrasten. Contrastwerking is te vergelijken met een zonnige dag met verlichte- en schaduwplekken. Door met contrasten te durven werken voeg je decoratieve accenten toe aan het interieur.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com