You are here: Home » Shoppen » Make-up recensies en tests

Make-up recensies en tests

geschreven door Constance

Geloof jij alles wat er in reclames gezegd wordt over alle cremes en andere (verzorgings) producten en make-up?

Bij de ene creme zie je er gelijk 10 jaar jonger uit, de andere mascara geeft het effect alsof je valse wimpers hebt en die lipgloss geeft je de lippen van een bekende filmster. Komt dit je allemaal bekend voor? Mij wel. Bij Makeupalley kan je allerlei recensies en tests nalezen van heel veel consumenten en je zult versteld staan van de verschillende resultaten. Een van mijn favoriete cremes is La Mer en de ene dame vond het weggegooid geld en voor de ander was het een wondercreme. Je kunt per merk, per product of op het populairste product zoeken en ook per leeftijdscategorie. Er staan wel een aantal merken die in Nederland (nog) niet verkocht worden, maar het geeft wel een goed beeld van de verschillende producten en merken en de commentaren die je zo af en toe leest zijn heel geestig.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com