You are here: Home » Interieur » Tegelwerk

Tegelwerk

geschreven door testman

Tegeltjes zijn er in vele soorten en maten. Van strak wit tot prachtige gekleurde exemplaren. Eén van mijn grootste favorieten blijven toch altijd nog de prachtige tegeltjes uit het Middelandse Zee gebied.

In Nederland kun je deze tegeltjes op verschillende plaatsen krijgen. Bijvoorbeeld bij Designtegels.nl. Hier vind je vele verschillende prints en formaten tegeltjes voor zeer schappelijke prijzen.

Op Apartment Therapy kwam ik een super leuk idee tegen voor deze tegeltjes: bekleed de stootborden van je trap ermee! Ziet het er niet geweldig uit?

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Truus van de Vlag 26 mei 2009 - 14:46

Steun svp een vriendin die op dit moment genomineerd staat om uitgeroepen te worden als beste tegelzet(s)ter van Nederland. Haar naam is Elvira van Roosmalen en je kunt stemmen en ook haar werk zien op OMNICOL, klik op de ned. vlag en alles wijst zich vanzelf. Het zou tof zijn als zij uitgeroepen wordt tot de beste tegelzetter van Ned. Steun haar svp. Vraag ook je fam. vrienden en kennissen op haar te stemmen. Alvast bedankt !

Reageer
Truus van de Vlag 26 mei 2009 - 14:46

Steun svp een vriendin die op dit moment genomineerd staat om uitgeroepen te worden als beste tegelzet(s)ter van Nederland. Haar naam is Elvira van Roosmalen en je kunt stemmen en ook haar werk zien op OMNICOL, klik op de ned. vlag en alles wijst zich vanzelf. Het zou tof zijn als zij uitgeroepen wordt tot de beste tegelzetter van Ned. Steun haar svp. Vraag ook je fam. vrienden en kennissen op haar te stemmen. Alvast bedankt !

Reageer
erik paters 4 juni 2009 - 21:20

[proficiat Elvira van Roosmalen zet hem op in Rome van een colega tegelzetter erik paters uit mill http://www.erikpaters.nl

Reageer
erik paters 4 juni 2009 - 21:20

[proficiat Elvira van Roosmalen zet hem op in Rome van een colega tegelzetter erik paters uit mill http://www.erikpaters.nl

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com