You are here: Home » Gadget nieuws » Tefal ActiFry

Tefal ActiFry

geschreven door Constance

De 2e test: ik heb afgelopen zaterdag gemarineerde kippendijen klaargemaakt in de Tefal Actifry. Deze doe ik normaal gesproken in een braadzak in de oven en dan zijn ze na 45 minuten klaar.

Ik heb ze (exact volgens de gebruiksaanwijzing)
zonder olie in de Tefal Actifry
gedaan en en de timer op 30 minuten gezet. De bleke kippendijen werden in de pan gelegd en na 30 minuten had ik 2 mooi gebruinde kippendijen! En al het vet zat onderin de pan (kleine foto). Daarna kwam de smaaktest: het velletje was lekker bruin en knapperig en het kippenvlees was lekker sappig, en absoluut niet
droog.

Update: ik heb bericht
gekregen van Tefal dat je helaas geen kroketten en bitterballen in de
Tefal ActiFry kunt klaarmaken. Dus de ‘krokettentest’ gaat niet door.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com