You are here: Home » Design meubels » Design voor een prikie

Design voor een prikie

geschreven door testman

Designklassiekers zijn niet alleen mooi, maar vaak ook erg duur. Dus als je een mooi designstuk in je huis wilt hebben zul je er flink voor moeten betalen. Gelukkig zijn er voor veel designklassiekers tegenwoordig goedkopere alternatieven te krijgen die soms bijna niet van het origineel zijn te onderscheiden.

Een voorbeeld hiervan is het krukje van Aalto. Dit krukje gaat over de toonbank voor zo’n 160 Euro. Een goedkoper alternatief is het Ikea Frosta krukje (rechts boven) dat slechts 5,95 Euro kost. En zeg nou zelf is het minieme verschil tussen beide 154 Euro waard?

Een ander voorbeeld is de vlinderstoel van Arne Jacobsen. Een set van vier van deze prachtige stoelen kost zo’n 1250 Euro. Ook hier is een goedkoper alternatief. De stoel rechtsonder heeft een iets andere rug, maar is verder vergelijkbaar. Deze stoel is verkrijgbaar voor 59,95 Euro per twee bij Wehkamp.

Het blijkt maar weer; een beetje speurwerk en je bent veel goedkoper uit!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com