You are here: Home » Shoppen » Wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast

geschreven door Constance

Ik zie tegenwoordig steeds vaker in allerlei tijdschriften een wijnklimaatkast staan, en ik vind ze mooi!! (Alleen waar laat je zo’n groot ding weer?).

Gaggenau heeft nu ook een dubbeldeurs model ontworpen en dit model is echt heel bijzonder. Want in de IK 360 kunnen tegelijkertijd champagne, rode wijn, wtte wijn (totaal 118 flessen), kaas en zelfs een sigarenhumidor (50 sigaren) bewaard worden. De bewaarplateau’s zijn vervaardigd uit aluminium en beukenhout en zijn geschikt voor zowel de kleinste flessen (0,375 ltr.), als ook grote Magnumformaten. Natuurlijk kan je ook in 1 oogopslag zien waar je favoriete wijn ligt, doordat beide deuren van glas zijn. (Maar helaas ik heb voor dit model echt geen plaats.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com