You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Iphone? Up yours phone…

Iphone? Up yours phone…

geschreven door Constance

Heb het al eerder gezegd: ik ben een Apple-fan: mooi design, gebruikersvriendelijk en fijn alternatief voor Microsoft. Maar ik begin fan-af te raken. Was het al behoorlijk ontluisterend om een Ipod aan te schaffen (in de rij staan, alsof je een broodje koopt ipv een apparaat van 150 euri, en kapotte batterijen zijn niet zelf te vervangen. Ziet er leuk uit, maar je hebt er niets aan).

Met die Iphone overspeelt Apple echter nu écht haar hand. Wat een arrogant en irritant marketingbeleid zeg. Exclusiviteit voor een telecom-provider gekoppeld aan idiote prijzen en een up yours abonnementenbeleid.

Waar Apple vroeger een community-achtige status had van mensen die probeerden techniek te vertalen naar mooie apparaten die ook nog gebruiksvriendelijk zijn – is het een salesmachine geworden die  zichzelf als koning positioneert en de klant als ondergeschikte ziet. Jammer hoor. Exit Apple.

Hoezo mag je ‘blij zijn’ als je een Iphone op de kop hebt getikt? Van lotje getikt noem ik dat. Het is nog niet duidelijk wanneer dit over ’t paard getilde mobieltje in NL te koop is. Blijf maar lekker weg, ga toch fietsen met je Iphone, van mij hoeft het niet meer…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com