You are here: Home » Verlichting & lampen » Een bijzonder lichteffect

Een bijzonder lichteffect

geschreven door testman

Met de donkere dagen in het vooruitzicht hebben we toch eerder en vaker het licht aan. En dat is helemaal niet erg. Er zijn op dit moment geweldige lampen te koop. En een lamp is het meest functionele siermeubel in je interieur.


Nieuw zijn onder andere de plafond- of wandlampen die door vele “takjes” een bijzonder lichteffect in de ruimte verspreiden. Verkrijgbaar in twee maten, 80 en 110cm, en in drie verschillende kleuren; chroom, messing en roestbruin. De wandlampen geven naast het lichteffect van de takjes ook nog eens dat sfeervolle wandlicht.


(Foto’s lampenlicht.nl)

Andere berichten in rubriek Verlichting:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com