You are here: Home » Wonen » Haard aan, het is winter

Haard aan, het is winter

geschreven door testman

De winter is in aantocht en wellicht tijd om eens aan een haard te denken. En er zijn keuzes zat. Gel haarden, elektrische haarden, gas haarden, openhaarden en kachels. Persoonlijk vind ik een openhaard het gezelligst. Het geluid van knetterend hout en de geur van verbrand hout brengen een speciaal sfeertje in huis.


Wanneer je een open haard aanschaft moet je goed bedenken dat je dan een goed rookkanaal nodig hebt die je één keer per jaar laat vegen. Maar voor de rest is er weinig onderhoud nodig. Eigenlijk blijft de keuze van de haard nog over en met de vele soorten is dat best een karwei. Persoonlijk vind ik die statige marmeren en zandstenen schouwen geweldig, alleen past het minder goed in mijn interieur. Maar gelukkig zijn er tal van keuze mogelijk heden.

Bij sierhaarden.nl heb je voldoende keuze. Een groot voordeel is dat ze alles in eigenbeheer doen. Er komt dus geen ander bij je langs om de haard te bezorgen.(foto’s sierhaarden.nl)

Andere berichten in rubriek Interieur:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com