You are here: Home » Wonen » BKR codering en toch een hypotheek?

BKR codering en toch een hypotheek?

geschreven door testman

Een codering bij het BKR kan wel eens roet in het eten gaan gooien, wanneer je een (andere) hypotheek nodig hebt. En zo’n codering lijken mensen wel vaker te hebben dan vroeger. Toch betaalt circa 94% van de personen met een lening op tijd en hoeft zich nergens druk om te maken. Maar dat betekent wel dat 6% van de 10.479.000 mensen met een lening een codering bij het BKR heeft. Dat zijn toch al snel 628.740 mensen.


Er zijn wel eens periodes dat het financieel even flink tegen kan zitten. De reden van financiële tegenslag kan veel oorzaken hebben gehad. En hoewel het je misschien nu financieel voor de wind gaat, blijf je toch zitten met die achterstandscodering.

Gelukkig zijn er voor die mensen lening verstrekkers die kunnen helpen als je geen medewerking van je bank krijgt door een BKR codering. Met een dergelijke codering is het moeilijk om een hypotheek te krijgen, maar niet onmogelijk! BKRhypotheek.nl heeft meer mogelijkheden dan de gemiddelde hypotheekaanbieder.

Wil je meer informatie over een hypotheek met een BKR codering, kijk dan verder op BKRhypotheek.nl. En wellicht kun je dat huis toch kopen of je kunt je huidige maandlast verlagen.

Andere berichten in rubriek Hypotheek:

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Lenen met bkr 17 september 2009 - 10:21

Let wel goed op. Sommige aanbieders zijn makkelijker in het uitgeven van leningen. Maar vaak zitten hier dan ook meer risico`s aan.

Reageer
Lenen met bkr 17 september 2009 - 10:21

Let wel goed op. Sommige aanbieders zijn makkelijker in het uitgeven van leningen. Maar vaak zitten hier dan ook meer risico`s aan.

Reageer
Geld lenen met bkr 27 oktober 2009 - 20:43

Ik sluit me totaal bij lenen met bkr aan. Let wel op welke stappen je onderneemt.

Reageer
Geld lenen met bkr 27 oktober 2009 - 20:43

Ik sluit me totaal bij lenen met bkr aan. Let wel op welke stappen je onderneemt.

Reageer
BKR hypotheek 3 februari 2010 - 23:10

Ik denk dat jullie met name bedoelen dat ze vaak een hogere rente vragen dan andere aanbieders? Want risico’s zullen er niet zijn, omdat deze instanties zich ook door het AFM laten onderzoeken en onder toezicht staan…..

Reageer
BKR hypotheek 3 februari 2010 - 23:10

Ik denk dat jullie met name bedoelen dat ze vaak een hogere rente vragen dan andere aanbieders? Want risico’s zullen er niet zijn, omdat deze instanties zich ook door het AFM laten onderzoeken en onder toezicht staan…..

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com