You are here: Home » Ladygadgets » Trouwen

Trouwen

geschreven door Constance

Op Jamaica kan je bij eigenlijk elke all inclusive keten (gratis) trouwen!

Bij Sandals & Beaches is de gratis trouwerij (excl. belastingen) inbegrepen als je min. 6 nachten in het hotel verblijft. Bij Couples gelden dezelfde voorwaarden. Bij de Superclubskan er getrouwd in Gran Lido, Breezes en Hedonism. Ook de basispakketten zijn gratis en het spreekt voor zich dat je ‘trouwjurk’ erbij Hedonism iets anders uitziet dan bij Sandels, Couples of Gran Lido ;). Als je van plan bent om op Jamaica in een van de bovenstaande hotels te gaan trouwen moet je dit wel op tijd regelen, want het kan niet als al op Jamaica bent. Hou er rekening mee dat het min. 3 maanden duurt om alle papieren in Nederland bij elkaar te krijgen en naar Jamaica te sturen. En ook de hotels moeten je trouwerij inplannen en evt. uitbreiden (de basis trouwerij is nl. erg kort en basic).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com